Poolster 85 jaar

Poolster bestaat 85 jaar!

Op 13 juli 2018 bestaat onze voetbalvereniging Poolster 85 jaar. Een gegeven om trots op te  zijn! Van ‘Noordster’ dat speelde op het speeltuinterrein, naar ‘Poolster’ op sportpark Oldencate met een fonkelnieuw kunstgrasveld en plannen voor nieuwbouw/renovatie. Reden genoeg om deze mijlpaal te vieren met iedereen die Poolster een warm hart toedraagt.

U bent van harte welkom op zaterdag 23 juni a.s. in Spijk. Op deze dag vieren we ons jubileum en organiseren we een Clubdag en Open dag voor het hele gezin, voor (oud-)leden maar ook voor niet-leden; die zijn van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te doen. Ook wordt een wedstrijd gespeeld tussen oud-Poolster en oud-Holwierde. Deze wedstrijd zal onder leiding staan van arbiter Roelof Luinge. Aansluitend is er een groot feest met live muziek van Cheerz en onze eigen DJ Julian.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur – 12.00 uur Poolster Zomer toernooi
Clubdag voor de jeugd (< 13 jaar) met sport en spel.
14.00 uur – 16.30 uur Mixtoernooi senioren / oud-leden.
Jeugdtoernooi
BBQ (m.m.v. de Vesting)
19.00 uur Wedstrijd oud-Poolster – oud-Holwierde (o.l.v. Roelof Luinge)
20.30 uur Feest met Cheerz en DJ Julian

Wij verwelkomen u op deze bijzondere dag graag op ons eigen sportpark Oldencate, Willem de Merodelaan 2 te Spijk.

 

Een hechte club, een familievereniging, kleinschalig en met een grote groep actieve vrijwilligers, dat is Poolster! Wil je je hier op wat voor manier dan ook bij aansluiten (lid worden, eens vrijblijvend meespelen of vrijwilliger worden)?
Bel of mail voor meer informatie: info@vvpoolster.net of 06-19995304

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail