Hulp gezocht!

 

 

 

Hulp gezocht!

De Voedselbank zit op dit moment in zwaar weer. De voorzitter en secretaris zijn beide door ziekte uitgevallen, juist nu er extra drukte is voor de feestdagen. We hebben de overige leden van het bestuur gevraagd of wij ze kunnen steunen in deze tijden. Hieronder het verzoek vanuit het bestuur van de voedselbank:

“We zijn op dit moment heel druk bezig met het voorbereiden van de inzamelingsacties bij de supermarkten in Appingedam, Loppersum, Delfzijl en Wagenborgen. Die vinden plaats op 15 en 16 december. Daar hebben we nog veel hulp bij nodig zoals het uitdelen van de flyers in de winkels en het inpakken van de ontvangen producten in de dozen. Dat doen we telkens met twee vrijwilligers in blokken van twee uur. Misschien zijn er in de dorpen en wijken mensen die ons mee zouden willen helpen. Deze hulp is ontzettend welkom en zou ons enorm helpen.

Aanmeldingen kunnen worden gedaan via info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl

met vermelding van het telefoonnummer waar ze op bereikbaar zijn. Vervolgens nemen wij contact op.

En dan moeten alle dozen weer worden uitgepakt in de hal en de producten in de stellingen worden gezet. Dat doen we in de weken daarna. En ook daar kunnen we zeker hulp bij gebruiken. Vele handen maken licht werk…

Wie wil meehelpen op 15 en 16 december (of de dagen daarna)? Meld je dan aan via info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl

Als je nog anderen weet die hun handen uit de mouwen willen steken, heel graag!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail