Fotowedstrijd tijdens de feestweek

logo dbsFotowedstrijd

 

Doe mee aan de FOTO WEDSTRIJD in de feestweek van 2015

De feestweek is dit jaar van 25 t/m 30 mei. En dit jaar is er een extra activiteit: een foto­wedstrijd voor de jeugd. Wat heb je nodig als je mee wilt doen? Een camera, bijvoorbeeld de camera in je mobieltje. Heb je die niet, misschien mag je er dan één lenen van iemand anders. Je hoeft dus helemaal niet een “dik” toestel te hebben, liever niet.

Wat heb je nog meer nodig? Een fotografisch oog. En het helpt natuurlijk ook als je naar veel van de activiteiten toegaat.

Dus, als je wilt meedoen: Maak dan foto’s tijdens de feestweek en denk hierbij aan het thema. Het thema van de foto wedstrijd is: “Spijk in Kleur”. Deelname is voor kinderen vanaf groep 3 tot 16 jaar.

Stuur je 3 mooiste foto’s naar: fotowedstrijd2015@dorpsbelangenspijk.nl Vermeld ook je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en klas.

Deze foto’s worden op de nieuwe website gezet: www.dorpsbelangenspijk.nl en iedereen kan ze daar bekijken.

Je maakt kans op een 1e, 2e of 3e prijs in je eigen leeftijdsklasse. De leeftijdsklassen zijn: Klasse A = groep 3, 4 en 5, klasse B = groep 6, 7 en 8, klasse C = tot 16 jaar.

Per leeftijdsklasse worden de 3 beste foto’s gekozen door een jury. Hierin zitten mensen van de Spiekster Kiekers, de fotoclub van Spijk. De prijzen worden op de website vermeld.

Prijzen:

Klasse 1e prijs 2e prijs 3e prijs
A € 15 € 10 €  5
B € 20 € 15 € 10
C € 30 € 20 € 15

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail