Dorpsbelangen

Dorpsbelangen Spijk stelt zich voor:

Ik ben Johnny Sikkema, 35 jaar en geboren en getogen Spiekster. Samenwonend met Silvy en onze meiden Marijke en Jasmijn. Sinds september 2014 ben ik actief voor stichting dorpsbelangen met als motivatie om eens iets terug te doen voor het dorp waar ik met veel plezier ben opgegroeid.

Ik ben Eugenie de Vries, woon samen en heb 2 kinderen. Ik doe vrijwilligerswerk bij stichting Inburgering en integratie. Vanaf begin 2014 ben ik actief bij dorpsbelangen. Indirect al wat langer. SAMEN bezig zijn voor het dorp. Daar wil ik me graag voor inzetten.

Ik ben Henk Stinissen, opgegroeid in Groningen (stad) en heb vanaf de jaren 80 in NO Groningen gewoond omdat ik werk kreeg bij Akzo. We woonden in Delfzijl, Appingedam, en Bierum. Sinds maart vorig jaar woon ik in Spijk en dat bevalt prima. Spijk is een leuk dorp en op straat groet iedereen elkaar. Je maakt gemakkelijk contact en het leven is hier gemoedelijk. Ik houd van de rust en de weidsheid van het Hoogeland.Toen er in Terp Tips een oproep stond voor nieuwe bestuursleden in Dorpsbelangen Spijk, hoefde ik niet lang na te denken. Het leek me een goede manier om allerlei mensen in Spijk te leren kennen. Voor mij betekent wonen in Spijk ook dat je iets doet voor het dorp; geven en nemen. En binnen Dorpsbelangen kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het dorpsleven. Vanwege mijn achtergrond ben ik penningmeester van Dorpsbelangen geworden.

Ik ben Jannie Pijper, getrouwd heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen.
Opgegroeid in Losdorp en sinds 1979 Spijkster.
Ben altijd vrij actief geweest in het verenigingsleven.
Toen ik de herhaalde oproep van St. Dorpsbelangen zag me hier toch maar eens in verdiept.
Wat is nou een redelijk groot dorp als Spijk zonder Dorpsbelangen. Dus sinds mei 2017 bestuurslid
en tot dusver met veel plezier.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail