Zip your lip

zipZip your lip

Op donderdag 18 februari 19.00 uur in Pro Rege organiseert de jeugdraad Spijk-Losdorp een informatie avond over de actie Zip your lip.

Er komen medewerkers van World Vision bij ons voor een Zip Your Lip Xperience tour. Dit is een interactief programma om kinderen meer bewust te maken van de omstandigheden waarin de mensen moeten leven in Zuid-Soedan. Als je vragen hebt kun je ze dan stellen.

Na deze avond krijg je een sponsorlijst. Hiermee kun je mensen vragen of ze je willen sponsoren voor deze actie. Deze lijst lever je samen in met het geld op zaterdag 19 maart.

Zip your lip programma zaterdag 19 maart:

* Zaterdag morgen gaan we ons om 9.00 uur verzamelen bij Pro Rege, om mee te doen aan de landelijke opschoondag. Het geld gaat naar Zip your Lip

*Zaterdag avond verzamelen we om 18.00 uur bij Pro Rege.  Iedereen neemt een luchtbed of matje mee en een slaapzak en toiletartikelen. In Pro Rege hebben we een leuk programma georganiseerd.

We gaan op van 18 uur tot zondagmorgen 9.00 uur niets eten.

Je mag wel water, thee (zonder suiker) en bouillon drinken. We gaan allemaal in Pro Rege slapen.

* Zondagmorgen om 8 .00 uur ’s morgens krijgen we ontbijt van de diaconie. Hierna gaan we de zalen opruimen en gaan we gezamenlijk naar de dienst, aanvang 10 uur, waar we het bedrag bekend maken wat we met deze actie hebben ingezameld.

  • Op 29 maart gaan we een flessenctie houden. Ook de opbrengst van die actie gaat naar Zip Your Lip.
  • En we gaan een receptenboek maken voor deze actie. Graag van ieder kind wat op club zit 1 recept inleveren!!

Waarom meedoen? Het is een onvergetelijke ervaring; het hongergevoel vergeet je niet zo snel. Dit jaar wordt het geld dat we met z’n allen ophalen voor Zip your Lip, besteed aan Zuid-Soedan. Dit land ligt in het midden van Afrika. Door een 50- jarige oorlog ligt het helemaal in puin. Door jouw hulp kan World Vision daar de komende 4 jaar aan de slag om het land weer op te bouwen.

Naam sponsor adres Vast bedrag
Totaal sponsor bedragen

Sponsorlijst van ……………………………………………………………………….. ( naam kind)

Ik ga op 19 maart meedoen aan de actie Zip your lip. Dit wordt georganiseerd door de jeugdraad Spijk-Losdorp in samenwerking met de diaconie.

Ik ga van zaterdag 18.00 uur tot zondag 8.00 uur ( = 14 uur) niets eten.

Op deze manier help ik mee om kinderen in Zuid Soedan een betere toekomst te geven. Dit land ligt in het midden van Afrika. Door een 50- jarige oorlog ligt het helemaal in puin. Door jouw hulp kan World Vision daar de komende 4 jaar aan de slag om het land weer op te bouwen.zippp

Het totaal bedrag wordt zondag 20 maart in de kerkdienst om 10 uur in de kerk in                 ’t loug bekent gemaakt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail